RAZNOLIKA PONUDBA KREATIVNIH STORITEV KROJENA PO VAŠIH POTREBAH

Danes skorajda ni več podjetja brez spletne strani. Že enostavna spletna vizitka je dovolj, da podjetje predstavi sebe in svojo dejavnost. Veliko rast pa v zadnjem času beležijo tudi spletne trgovine. Po podatkih Statističnega urada nakupuje preko spleta več kot 30% ljudi, starih od 16-74 let. “Potenciala za prihodnost je še veliko, obseg prodaje naj bi se v prihodnjih petih letih povečal za vsaj 4-5 krat.”, beležijo Finance. Zato ni čudno, da se vse več ljudi odloča za on-line prodajo. Po drugi strani pa si lahko podjetje s spletnim portalom ali trgovino močno olajša poslovanje, saj le-ta nudi mnoge prednosti pri delovanju. Z dobrim marketingom in aktivno prisotnostjo na trgu lahko svoj posel povečate tudi za več sto odstotkov. Aktivnost se splača!

Prave ideje za prave rešitve.
Učinkovito! Ustvarjalno! Ugodno!

VPRAŠAJTE

Izdelamo. Oblikujemo. Preoblikujemo.

Naša osnovna dejavnost je izdelava in oblikovanje spletnih strani. S prenovo smo osrečili že veliko zadovoljnih strank, ki sezavedajo, da se je zaradi izredne hitrosti razvoja v tej industriji potrebno nenehno prilagajati, ne le stilsko, ampak tudi tehnično.

Tekstopisje. Copywriting. Pisanje besedil.

Besedila na vaš spletni strani so ključnega pomena, saj so glas vaše znamke in njenih vrednot. Pravilno strukturirano besedilo, ki na jasen in razumljiv način razloži, kaj ponujate, igra pomembno vlogo tudi pri nakupni odločitvi.

Vzdrževanje. Zaščita. Optimizacija.

Spletne strani je potrebno nenehno vzdrževati, posodabljati, dodajati nove vsebine, skrbeti za optimalno delovanje, saj le tako iskalniki s svojimi lovkami polovijo zanimive spletne vsebine in jih postavijo na vrh lestvice, kar je cilj vsake spletne strani.

Izberi ustrezen paket in prihrani – CENIK

Odziven in uporabniku prijazen dizajn

Izdelaj svojo ponudbo – KALKULATOR

Vse na enem mestu!

Oblikovanje logotipov. | .grafične rešitve

Vizualni učinki

Postanite vidni!

Kontaktirajte nas za okvirno ponudbo izdelave spletne strani. 

KONTAKTIRAJTE NAS