Kreativne ideje spremenimo v vidne rešitve

Smo majhna ekipa kreativnih, efikasnih, multifunkcionalnih ustvarjalcev, ki pokriva celo paleto dejavnosti, da bi vas ali vaše podjetje postavili na spletni medij.

Nudimo osebni pristop, popolno prilagodljivost glede časa in kraja, podporo 24/7, predvsem pa prisluhnemo vašim željam in potebam ter kreativne ideje pretvorimo v vidne in efektivne rešitve.

Vaše spletno mesto je lahko le preprosta spletna vizitkaali obširnejša spletna platforma, ki služi v poslovne namene ali spletno prodajo, opremimo jo oblikovno, vsebinsko in vizualno, poskrbimo za spletni marketing, vzdrževanje in optimizacijo. Izi2splet je all-in-one rešitev za vsako potrebo in žep.

 

Preden se odločite za izbiro izvajalca, dobro premislite, kaj potrebujete, v kakšni meri, s kakšnim namenom. Postavitev spletnega mesta ni le oblikovno izdelana in vsebinsko opremljena spletna stran, pač pa je pomemben izkoristek, efikasnost, tehnična dodelanost, predvsem pa je potrebno slediti osnovnemu cilju in namenu spletne strani ter celotno podobo prilagoditi temu. Morda ste mnjenja, da so velike agencije bolj efikasne, ker je število strokovnjakov večje in lahko ponudijo “boljše” rešitve.

Mi zagovarjamo osebni pristop, popolno prilagodljivost glede časa in kraja, strokovnost, za določene rešitve pa tudi izberemo zunanjega strokovnjaka. Vsekakor smo zaradi tega cenovno ugodnejši.

Vedno izpolnimo svoje obljube

Z vami 
intenzivno

Tanja

Digitalni marketing & Razvijalec
Tanja1

Izdelava in oblikovanje spletnih strani in e-trgovin v WordPress. Delno poznavanje Javascript, HTML, CSS, php, bazično grafično oblikovanje na Adobe CC: Ps, Id, Ai ... spletni in digitalni marketing ...

WordPress
Web design
Adobe CC: Ps, Dw, Id, Ai ...

Maj

Digitalni marketing & Razvijalec
Maj

Predvsem usmeritev v digitalni marketing. Poznavanje: Javascript, HTML, CSS, php, Python, MySQL … izdelava v Wordress … grafično oblikovanje na Adobe CC: Ps, Id, Ai … razvijanje mobilnih aplikacij …

Digitalni marketing
HTML / CSS / php / MySQL / Python
Grafic Design

Rea

Tekstopisje & Digitalni Marketing
Rea

Oblikovanje vseh vrst besedil za celotno spletno stran v skladu z zahtevami podjetja, za marketinške kampanje itd. Digitalni marketing, aktivnost na družbenih platformah, načrtovanje objav, oglaševanje …

Vsebinski marketing
Vodenje družbenih omrežij
Oglaševanje