NAŠE POSLANSTVO: KREATIVNE IDEJE SPREMENITI V VIDNE REŠITVE

Smo majhna ekipa kreativnih, efikasnih, multifunkcionalnih ustvarjalcev, ki pokriva celo paleto dejavnosti, da bi vas ali vaše podjetje postavili na spletni medij.

Nudimo osebni pristop, popolno prilagodljivost glede časa in kraja, podporo 24/7, predvsem pa prisluhnemo vašim željam in potebam ter kreativne ideje pretvorimo v vidne in efektivne rešitve.

Vaše spletno mesto je lahko le preprosta spletna vizitka ali obširnejša spletna platforma, ki služi v poslovne namene ali spletno prodajo, opremimo jo oblikovno, vsebinsko in vizualno, poskrbimo za spletni marketing, vzdrževanje in optimizacijo. Izi2splet je all-in-one rešitev za vsako potrebo in žep.

Preden se odločite za izbiro izvajalca, dobro premislite, kaj potrebujete, v kakšni meri, s kakšnim namenom. Postavitev spletnega mesta ni le oblikovno izdelana in vsebinsko opremljena spletna stran, pač pa je pomemben izkoristek, efikasnost, tehnična dodelanost, predvsem pa je potrebno slediti osnovnemu cilju in namenu spletne strani ter celotno podobo prilagoditi temu. Morda ste mnjenja, da so velike agencije bolj efikasne, ker je število strokovnjakov večje in lahko ponudijo “boljše” rešitve.

Mi zagovarjamo osebni pristop, popolno prilagodljivost glede časa in kraja, strokovnost, za določene rešitve pa tudi izberemo zunanjega strokovnjaka. Vsekakor smo zaradi tega cenovno ugodnejši.

In kaj nas razlikuje od ostalih? Ponujamo prijazno in zanesljivo storitev in kar je najpomembneje, spoštujemo preprosto filozofijo:

WE ALWAYS DELIVER WHAT WE PROMISE. – VEDNO IZPOLNIMO SVOJE OBLJUBE.

Prave ideje. Prave rešitve.

Skupaj zmoremo vse. Prisluhnemo vam, vašim željam, potrebam, sledimo ciljem … analiziramo, poiščemo rešitve, postavimo spletno mesto  …

KREIRAJTE SAMI

Oblika

Besede so zgolj slike naših misli. (John Dryden)

Slike pripovedujejo

Zagovarjamo slikovno bogato spletno stran, saj slike povedo več kot tisoč besed.

Odzivnost

... glede na velikost zaslona in različne naprave ...

Odzivnost spletne strani

Vsebina vaše spletne strani naj bo dostopna kjerkoli in kadarkoli, na različnih napravah.

Obiskanost

Na spletu smo obiskovalci, izgubljeni v ogromnem mestu.

Obisk spletne strani

Postavitev spletnega mesta je premalo, doseči je treba visok obisk in posledično prodajo.

0
Posvečenih ur zadovoljnim strankam
0
Popitih kavic & pogovorov
0
Ur ustvarjanja & kreiranja

Z vami intenzivno

Tanja
TanjaIzdelava & Oblikovanje spletnih strani
Fokus na postavitev spletne strani na WordPress platformi, oblikovanje v skladu z grafično podobo podjetja, po potrebi izdelava logotipa ali celotne grafične podobe. Poznavanje Adobe CC: Ps, Dw, Id …
Wordpress 96%
Web Design 89%
Adobe CC: Ps, Dw, Id, Ai … 85%
Maj
MajRazvijalec & Grafični oblikovalec
Postavitev spletne strani na različnih platformah … poznavanje Javascript, HTML, CSS, php, Python, MySQL … izdelava Wordress strani … grafično oblikovanje na Adobe CC: Ps, Id, Ai … razvijanje različnih aplikacij …
Graphic Design 95%
HTML / CSS / php / MySQL 92%
Python 81%
Rea
ReaTekstopisje & Digitalni Marketing
Oblikovanje vseh vrst besedil: za celotno spletno stran v skladu z zahtevami podjetja, marketinške kampanje itd. Digitalni marketing, aktivnost na družbenih platformah, načrtovanje objav, oglaševanje …
Tekstopisje 96%
Vodenje družbenih omrežij 95%
Oglaševanje 90%
Vizualni učinki

Postanite vidni!

Kontaktirajte nas za okvirno ponudbo izdelave spletne strani. 

KONTAKTIRAJTE NAS