Vzdrževanje

Prepustite redno vzdrževanje spletne strani strokovnjakom

Ker je vaš čas dragocen.

Ohranjanje vaše spletne strani “zdrave” in sprotno posodobljene s svežo in ustrezno vsebino je ključnega pomena v današnjem konkurenčnem poslovnem okolju, zato je vzdrževanje spletne strani ključnega pomena za vaše spletno mesto.  Redno dodajanje novih vsebin, objavljanje najnovejših novic in povezovanje z družbenimi omrežji je nekaj, kar zahteva čas, kreativnost, nekaj strokovnega znanja in predvsem strpnost. Vsekakor je za vas bolj pomembno, da svoj čas namenjate strokovnosti v svoji branži, pospeševanju prodaje in razvoju, nenazadnje pa potrebujete čas in energijo tudi zase ter družino. Prepustite strokovnjakom, da namesto vas opravijo pomembna vzdrževalna dela.

Če je vaša stran postavljena v WordPressu ali kakšnem drugem CMS sistemu (Content Management System), lahko sicer sami vstopite v nadzorno ploščo in urejate spletno mesto, vendar bodite pripravljeni na srečanje z mnogimi nepoznanimi nalogami, kot je npr. kodiranje v ozadju. Pravilno urejanje besedil, slik, video objav in ostalih vsebin na spletni strani je ključnega pomena za hitro odpiranje in visoko  uvrščanje na brskalnikih, kar dosežemo z rednim vzrževanjem spletne strani. Ohraniti pa je potrebno tudi čitljivo in oblikovno všečno sporočilo, s katerim dosežemo kar največji učinek pri naših obiskovalcih.

Imamo znanje in izkušnje pri urejanju spletnih strani, poznamo pravila, uredimo slikovne materiale na pravilne velikosti in jih pripravimo za dodajanje na splet, opremimo s ključnimi besedami, uredimo vse SEO nastavitve in še mnogo več.

Najnovejše vsebine povežemo z družbenimi omrežji, npr. objave na Facebook strani, lahko pa nam v celoti prepustite upravljanje vaših družbenih omrežij in marketing, ki je povezan s tem. Prav tako lahko v vašem imenu gradimo mailing listoza povečevanje prodaje ali pa kreiramo za vas posebne AKCIJE v pop-up oblačkih za večjo vidljivost.

Prepustite nam lahko tudi upravljanje spletne trgovine, s katero lahko dosežete izredno hitre in učinkovite prodajne rezultate, vendar je potrebna stalna aktivnost in marketing.

Ena izmed pomembnih osnovnih nalog vzdrževanja pa je, da vašo spletno stran ohranjamo “zdravo”, sprotno posodabljamo vtičnike, tematske predloge in jo prilagajamo zahtevam in razmeram na trgu.

Pomagamo lahko občasno in na redni mesečni osnovi!

Če se odločite za redno v zdrževanje, imate na izbiro več opcij. Prilagajamo se vašim potrebam in vam svetujemo glede rasti in učinkovitosti vašega spletnega mesta. Prednosti za vas so:

  1. Vaše spletno mesto bo ves čas aktivno in VIDNO za obiskovalce.
  2. Nadzorujete proračun za spletni marketing in vzdrževanje.
  3. Dobite prednostno storitev, kar pomeni, da bomo vaše težave rešili takoj.
  4. Na voljo smo 24/7, probleme rešujemo v najkrajšem možnem času.
Storitev “Vzdrževanje spletne strani” vam zagotovlja ne le brezskrben spanec, ker bo vaša spletna stran sprotno osvežena (tehnično in vsebinsko), po dogovoru marketinško izpostavljena in pripravljena na visoke uvrstitve v iskalnikih, pač pa tudi dodano vrednost v vašem spletnem poslu.